Alles van Waarde

Niet de zorg maar uw waarden centraal

Doet alles van waarde echt niets met mijn gegevens?

Het klinkt raar, maar dat is echt zo. Het is uw leven en dat gaat ons als vreemden helemaal niets aan. De vragenlijsten zijn ook zo gemaakt dat ze voor onderzoek niet nuttig zijn. Immers we vragen niet naar leeftijd of geslacht. Want ook dat gaat ons niet aan.

Maar waarom doet Alles van Waarde dit dan?

Het gaat ons om het eigenaarschap. Gemeenten, het CIZ en vaak ook professionals trekken vaak –onbedoeld – het eigenaarschap naar zich toe, dit omdat mensen afhankelijk van hun keuzen worden. Dat is niet nodig. Wij geloven dat mensen zelf heel goed in staat zijn om de juiste keuzes in hun leven te maken. En daarbij wil Alles-van-Waarde.nl een heel klein beetje ondersteuning bieden.

Stacks Image 2935

Verdient Alles-van-Waarde dan niets?

Nee. Zeker niet aan deze site. Maar als gemeenten of zorgorganisaties denken “goh, die methode van Alles-van-Waarde is zo gek nog niet”, dan adviseren we ze graag over hoe ze als organisatie nog beter naast hun inwoners, of cliënten kunnen gaan staan.

Kan ik wat terug doen?

Ja, dat kan. Samen met u allen willen we graag onze vragenlijsten verbeteren of uitbreiden. We hebben een formulier gemaakt waarop u uw tips, suggesties en verbeteringen aan ons kunt melden. Deze gegevens bewaren we zeker en – waar mogelijk – passen we de formulieren aan. U kunt uw reactie hier achterlaten

Als Alles-van-Waarde.nl u wat ondersteunt, schroom niet om de website dan ook aan anderen zien. Wellicht helpen we met zijn allen dan om de zorg weer een stukje beter en vooral waardevoller te maken.